05-04-2019

Lossers Cantica Nova speelt een thuiswedsrijd in Bardel

Vandaag is een mooi artikel verschenen in de Tubantia over de warme band tussen Cantica Nova en het klooster in Bardel, Duitsland. De laatste jaren vinden zowel het Kerst- als Passieconcert van Cantica Nova plaats in de kloosterkerk. Op zondag 7 april kunt u om 17.00u weer genieten van ons Passieconcert aan de Klosterstraße 11, 48455 Bad Bentheim.

 

29-01-2019

Tijdens de ledenvergadering zijn Mieke Bruins en Henri Dimmendaal in het zonnetje gezet vanwege hun 40-jarig en 25-jarig lidmaatschap van Cantica Nova. Beide trouwe leden zijn gehuldigd door voorzitter Annemiek Maartens. Henri Dimmendaal is bovendien afgetreden als bestuurslid, net als René Simonetti. Het bestuur is aangevuld met Maaike Sonneborn en Ineke Hofman. Er is nog een vacature voor een penningmeester.


15-01-2019

Cantica Nova gaat op 1 december 2019 de Messiah van Händel zingen in de Maria Geboorte Kerk in Losser.
Het koor biedt bij deze gelegenheid de mogelijkheid aan zangers en zangeressen om als projectlid mee te zingen. Bij de eerste repetitie van het jaar waren de eerste projectleden al aanwezig. Het koor is op zoek naar zangers/zangeressen die houden van mooie klassieke muziek. 

U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend aan de repetitieavond deel te nemen. Deze is elke dinsdag om 20.00u in het Tukkershoes, Bookholtlaan 21 te Losser. 

Voor meer informatie kunt u bellen met de secretaris Ineke Hofman, tel: 053-4358308 of via e-mail: info@canticanova.nl

 

 

Top

Gemengde Zangvereniging Cantica Nova Losser | info@canticanova.nl